Kundservice        Mina sidor       Till kassan
(0) Varor i kundvagnen
 
Köpvillkor
Vi på Motorhandel har ambitionen att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor. Vid frågor kontakta oss gärna.

 

Priser

Alla priser är i SEK inkl moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader redovisas innan kunden bekräftar köpet.

 

Beställning
Alla beställningar sker via denna butik på Internet. Vi accepterar ej beställningar via telefon, fax eller vanlig e-post.


Integritetspolicy
Dataskyddsförordningen, på engelska kallad GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter PuL från och med den 25 maj 2018. Detta innebär ett förbättrat skydd för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.
Motorhandel.se ägs och drivs av MH Nordic Trade AB. På vår webbplats motorhandel.se behandlar vi personuppgifter om dig för att på så vis kunna ge dig så bra service som möjligt. Personuppgifter som samlas in sker när du besöker vår webbplats, genomför ett köp eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev.
När du handlar på vår webbplats samlar vi in viss data såsom kunduppgifter, namn, adress, e-postadress, telefonnummer, IP-adress samt finansiell information. Detta för att leverans ska kunna ske till dig men också för att kunna följa lagmässiga krav eller ta hand om framtida service gentemot dig som kund.
Dina uppgifter kommer aldrig att säljas eller offentliggöras till tredje part utan ditt samtycke, utan kommer enbart förmedlas till partners som har rätt att behandla dina uppgifter i samband med leverans och betalning.
I samband med ett köp lagras dina identitet - och transaktionsuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning. Du har som kund rätt att få insikt i vilka personuppgifter vi har lagrade om dig samt vad de används till.
Om dina uppgifter är felaktiga har du rätt att få dem rättade och även kompletterade om de är ofullständiga. Du har även rätt att få dem borttagna helt och hållet när de inte längre är nödvändiga för det ändamål för vilket de samlats in.
 

Betalning

På motorhandel.se kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod och leverans som passar dig bäst när du kommer till kassan, innan du bekräftar köpet. Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Säkerhet
Att genomföra en beställning i annans namn är ett allvarligt brott som dels kan klassas som urkundsförfalskning (på elektronisk väg signerar beställningen i någon annans namn) och dessutom bedrägeri (eftersom man utger sig för att vara någon annan) Straffskalan för nämnda brott är böter eller fängelse i högst 2år. Därav loggar vi din ip-adress vid beställning för att kunna överlämna nödvändig information vid en eventuell polisanmälan.


Betalningsalternativ
Kortbetalning: Vi accepterar de vanligaste betalkorten t ex Visa och Master/Eurocard. Kortbetalningen sker över en säker uppkoppling med SSL-kryptering. 

 

Bankgiro: Vi erbjuder förskottsbetalning till bankgiro 5407-0743 (Motorhandel.se / MH Nordic Trade AB) 

 

Fraktavgift

Reservdelar samt tillbehör skickas till en fast fraktkostnad på 95kr. För skrymmande gods, dvs. fordon, maskiner, motorer debiteras en fraktavgift som är vikt/volymberäknad och alltid framgår innan du bekräftar din order. Eventuella fraktavgifter är alltid samma oavsett var inom Sverige din order skickas. Välj önskad betalningsmetod och leveranssätt vid kassan, innan du bekräftar köpet.
 

Leveranstid

Vi arbetar konstant för att upprätthålla en så kort leveranstid som möjligt. Beställningar innan kl 12.00 packas och skickas vanligtvis redan samma dag eller senast dagen därpå (gäller vardagar) Transporttiden är därefter i regel enbart 2-4 arbetsdagar. Avvikelser eller ytterligare transporttid kan dock tillkomma om leverans sker till öar eller platser där daglig godstrafik ej är möjlig. Kontakta speditör för vidare information angående leveranstid. DHL Kundservice 0771-345 345.

 

Transportskada
Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till speditören.
Därefter kan du kontakta oss för vidare information.

 

Reklamation
Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss för vidare instruktioner. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står butiken för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i väsentligen oförändrat skick med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

 

Ångerrätt
Förutom reglerna i Distansavtalslagen tillämpar butiken att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet. Varan ska återsändas i originalemballage och i väsentligen oförändrat skick. Kontakta oss för vidare instruktioner. Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Du som kund står själv för tur - och returfrakten. Returfrakten som debiteras är likaså den faktiska kostnaden DHL fakturerar oss vilket vanligtvis är högre då våra fraktkostnader till dig som kund är subventionerade. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

 

Force Majeure
Butiken är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet.

Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

 

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.
Vi förbehåller oss rätten till att ändra priser på produkter utan föregående avisering.

 

Mh Nordic Trade AB

Org. Nr 556732-0014
Momsregistreringsnr.
(VAT-nummer): SE556732001401


Besöks- och postadress:
MH Nordic Trade AB
Godsgatan 14
254 64 Helsingborg


e-post: info@motorhandel.se

Telefon: 042 - 15 06 56


 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© 2022 Motorhandel. Alla rättigheter reserverade.
Kategorier
» ATV
» Cross / Dirtbike
» Elcykel
» Reservdelar / Tillbehör
Kundservice