Kundservice        Mina sidor       Till kassan
(0) Varor i kundvagnen
 
Order, kontakt samt öppettider
Hur går jag tillväga för att beställa något från er?

Beställning görs här på hemsidan. Gå in på respektive produkt och välj köp. I kassan väljer du leverans- och betalningsalternativ. Leverans sker med DHL inom hela Sverige. Fraktpriset är alltid samma oavsett var ordern skickas. Efter att din beställning är slutförd reserveras din beställning omgående.
Om du har svårigheter med att genomföra din beställning eller har frågor får du gärna informera eller kontakta oss.

Kan jag själv ändra eller komplettera något i en lagd order?

Tyvärr är detta ej möjligt i dagsläget. Vänligen kontakta kundtjänst antingen via vårt formulär alternativt per telefon så hjälper vi dig. Vid kontakt med kundtjänst underlättar det för oss om du har ditt order - och kundnummer tillhanda. Denna information finner du högst upp på din orderbekräftelse.

Hur kan jag granska en lagd order och se leveransstatusen?

I samband med att du genomför en beställning skapas ett kundkonto automatiskt. Du loggar enkelt in på "Mina sidor" genom att ange din epostadress samt det temporära lösenordet som skickas till din epostadress tillsammans med orderbekräftelsen.
Via ditt kundkonto kan du redigera dina uppgifter samt se din orderhistorik. Leveransstatusen uppdateras och visas i orderinformationen.

Jag har inte fått min orderbekräftelse, hur går jag tillväga?

Kontrollera i första hand så att epostmeddelandet inte har hamnat i skräpposten. Vid registrering är det viktigt att kontrollera att korrekt epostadress anges. Konsekvensen blir att orderinformation samt eventuell faktura ej kommer fram.
Om problemet kvarstår, vänligen kontakta kundtjänst.

Frakt & leverans - FAQ
Hur lång leveranstid har ni och hur ofta levererar ni?

Leveranstiden framgår alltid på produktsidan. Lagervaror innebär att vi har varan fysiskt på vårt lager för omgående leverans. I regel skickas varan redan samma eller nästkommande vardag. Transporttiden för DHL är c:a 1-3 vardagar beroende på var godset ska levereras.

Vilka speditörer använder ni och hur blir jag aviserad?

Vi använder Posten och DHL beroende på typ av försändelse. Mindre försändelser skickas med Posten och större försändelser skickas med DHL. I regel skickas små försändelser till ditt närmaste Post - eller DHL Servicepointombud. För större försändelser ingår hemleverans varav DHL levererar fram till tomtgränsen alternativt port. Speditör framgår alltid på ditt orderunderlag. Avisering sker främst per SMS vilket kan vara bra att tänka på när du anger nummer i kassan i samband med beställning. Enbart ett nummer för avisering kan anges.

Levererar ni varor utanför Sverige?

I dagsläget levererar vi enbart beställningar till adresser inom Sverige.

Levereras alla varor hem till mig?

Våra modeller levereras i regel med en viss slutmontering på grund av transportsäkerhet och skrymmande gods.
Beroende på modell varierar slutmonteringen från 30min till upp till 3 timmar. Dock är det alltid enbart tal om slutmontering, dvs. motor, drivpaket, kabeldragning, bromssystem är alltid förmonterat och inställt från fabrik. För våra cyklar återstår i regel enbart en slutmontering på c:a 30min av styre, sadel, framhjul samt inkoppling av batteri.
Crossar och fyrhjulingar (50-250cc) kräver en monteringstid på 0,5h - 3,0h beroende på modell.
En normal uppsättning av hylsnycklar och vanliga verktyg erfordras.

För mer detaljerad information - se specifikationer på respektive modell.

Kan jag välja en avvikande leveransadress än min folkbokföringsadress?

Det går bra att ange en avvikande leveransadress i samband med beställning. Dock kan betalning ej ske med Klarnas tjänster eftersom leverans enbart då får ske till folkbokföringsadress.

Skriv till oss
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan alternativt direkt på info@motorhandel.se
captcha
Ring oss
Har du frågor om våra produkter går det även bra att kontakta oss per telefon enl nedan.
För övriga ärenden, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär. För snabbare hantering underlättar det för oss om du anger kundnummer eller ordernummer.
042 - 15 06 56
Telefontider, försäljning
Tis, tor
09.00 - 12.00
© 2022 Motorhandel. Alla rättigheter reserverade.
Kategorier
» ATV
» Cross / Dirtbike
» Elcykel
» Reservdelar / Tillbehör
Kundservice