Kundservice        Mina sidor       Till kassan
(0) Varor i kundvagnen
 
Om oss

Motorhandel säljer motorfordon, maskiner, reservdelar och tillbehör, huvudsakligen på internet till lägre priser än i vanliga butiker. Vi importerar samtliga fordon och maskiner direkt från fabrik och säljer i dagsläget direkt till slutkonsument utan återförsäljarnät. Genom volyminköp och utan mellanhänder kan vi sälja produkter till priser långt under genomsnittet med bibehållen kvalitet.


Via webbshopen kan du enkelt se hela vårt modellprogram samt reservdelar och tillbehör som vi lagerför. Här får du tillgång till aktuella lagersaldon, priser och produktinformation. Vi erbjuder dig som kund en rad smidiga och säkra betalningsalternativ för att din shopping ska bli ännu bättre.

 

Leverans sker med erkända speditörer för leverans inom hela landet.

 

För att ytterligare öka servicen för dig som kund har vi även gjort en sammanställning på vanliga frågor med svar. Här kan du som kund få svar på en rad frekventa frågor vi får, snabbt och smidigt.


Tveka inte på att kontakta oss om du inte finner svar på någon fråga, eller vill ha ytterligare information.

 

Mh Nordic Trade AB

Org. Nr 556732-0014
Momsregistreringsnr.
(VAT-nummer): SE556732001401


Besöks- och postadress:
MH Nordic Trade AB
Godsgatan 14
254 64 Helsingborg


e-post: info@motorhandel.se

Telefon: 042 - 15 06 56


 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© 2022 Motorhandel. Alla rättigheter reserverade.
Kategorier
» ATV
» Cross / Dirtbike
» Elcykel
» Reservdelar / Tillbehör
Kundservice